Κτήματα γάμου - Χώροι εκδηλώσεων - Δεξιώσεις γάμου βάπτισης

Attention: open in a new window. Print

Η Premier Catering θα βρει για εσάς, τον ιδανικό χώρο εκδήλωσης και υπόσχεται να αφήσει τη σφραγίδα σας σε όλους τους καλεσμένους. H εταιρεία μας έχει επιλέξει χώρους για όλα τα γούστα, καταπράσινα κτήματα, χώρους πάνω στο κύμα, εξέδρες δίπλα στην θάλασσα, δίπλα σε πισίνες ή λίμνες, φάρμες και αγροκτήματα στην Αθήνα, αμπελώνες, restaurants, οινοποιεία, πολυχώρους, art galleries, μουσεία, πολιτιστικά κέντρα, ξενοδοχεία, μοντέρνους χώρους με minimal αισθητική, χώρους βιομηχανικού design καθώς και άλλους ειδικούς χώρους που θα αποτελέσουν ιδανικό περιβάλλον για τη δική σας συγκεκριμένη περίσταση.

H Premier Catering συνεργάζεται αποκλειστικά ή κατά περίπτωση με πολλούς από τους καλύτερους χώρους δεξιώσεων της Αττικής. Μπορεί να οργανώσει άψογα κάθε κοινωνική σας εκδήλωση, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, σε έναν από τους κλειστούς χώρους ή τα κτήματα αφήνοντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας τις ομορφότερες αναμνήσεις. Σας περιμένουμε με χαρά για να διαλέξουμε μαζί το χώρο που σας εκφράζει και που θα φιλοξενήσει ιδανικά τη δική σας εκδήλωση.

Ειδικοί χώροι για τις επιχειρηματικές σας εκδηλώσεις: το Μέγαρο Μουσικής, το Ζάππειο, η Τεχνόπολις στο Γκάζι, το Ίδρυμα Χορν με πανέμορφη θέα στην Ακρόπολη, το Ballroom του Εθνικού Θεάτρου, η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, το Badminton Theater, το Κέντρο Τεχνών στο ACS, η Στοά του Βιβλίου, το Χρηματιστήριο Αθηνών, το Βυζαντινό Μουσείο, το Νομισματικό Μουσείο, το Μουσείο Ηρακλειδών στο Θησείο, το Πλανητάριο, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, το Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, το Μεταλλουργείο στο Γκάζι, το Ναυτικό Μουσείο, το Παλαιό Ταχυδρομείο, το Αστεροσκοπείο, ο Πολυχώρος 7ος, The Image Gallery, το Μέγαρο Καρατζά, The Hub Events, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, The Blender Gallery στη Γλυφάδα και πολλοί άλλοι χώροι που αποτελούν μια ιδανική επιλογή.

Η Premier Catering ανανεώνει τη λίστα των χώρων που έχει να σας προτείνει διαρκώς, με καινούργια και μοντέρνα μέρη σε όλη την Αττική. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε !!!